En besöksträdgård norr om Göteborg

Kom till en trädgårdsvisning i en härlig besöksträdgård norr om Göteborg. Ett härligt utflyktsmål som jag har besökt flera gånger och varje gång jag åker därifrån har jag många idéer med mig hem till min egen trädgård.

Denna besöksträdgård ligger i ett mycket naturskönt område och det är alltid en behaglig vistelse, oavsett hur varmt eller kallt det är ute. Trädgården har något för alla smaker med sina olika avdelningar och trädgårdsrum. Jag rekommenderar verkligen ett besök här för alla som gillar trädgårdar och natur.

Denna plats är en mycket vacker och intressant besöksträdgård som jag rekommenderar för alla. Där kan man se många olika sorters växter och träd och det finns alltid något nytt att upptäcka. Den ligger i ett fantastiskt naturskönt område vid strandkanten på Göta Älv och det är en trevlig kvinna som äger detta ställe och man blir som regel hungrig när man har vandrat runt i flera timmar men då kan man äta lunch eller ta en fika. Det är viktigt att man kan få komma på en trädgårdsvisning så att man kan få lite uppslag. Det är så lätt hänt att man går i gamla invanda hjulspår och inte har förmågan att tänka nytt. Så har man de där gamla växterna och buskarna som man alltid haft i alla år och som man tröttnat på för länge sedan men man vet inte vad man ska skaffa istället. Men på en sådan här visning kan man få många bra idéer. Det är alltid trevligt med lite förnyelse i sin utemiljö och det är ju den som gör den levande.

Det finns massor av intressanta saker att titta på och upptäcka när man kommer dit. Jag har alltid haft ett stort intresse för växter ochoch det är verkligen en passion. Därför älskar jag ett besök där!