Tomtplanering i Uppsala

Vi har gjort om hela vår trädgård och vi som är ganska så fantasilösa valde då att vända oss till ett företag som erbjuder hjälp när det kommer till tomtplanering i Uppsala med omnejd och vi är mycket nöjda med hjälpen! Ni kan läsa mer om dem på deras sida. De hjälpte oss att se potentialen i vår tomt och de gav oss idéer och ritningar på hur vi kunde använda den på bästa sätt.

Det är alltid svårt när man ska göra om sin trädgård eller planera en ny, det finns ju så mycket man vill ha med och det är dessutom inte alltid enkelt att visualisera hur det kommer att se ut. Då är det skönt att få hjälp av någon som verkligen är insatt och som kan ge bra tips! På deras sida hittar ni information om allt från tips på vad ni kan tänka på när ni planerar till olika idéer och ritningar. Gör som vi, vänd dig till ett företag som erbjuder tomtplanering i Uppsala och få professionell hjälp med ditt projekt!

Jag kommer att lägga ut en del bilder på min trädgård och hur den ser ut nu. De kommer senare idag men jag är också nyfiken på att få se hur ni har det i era trädgårdar så jag skulle gärna vilja att ni skapar en tråd nere i kommentarsfältet och stoppar in en eller ett par bilder så att både jag och alla läsare kan få tips och idéer. Jag går och drömmer om ett stort slott med massor av grönska och blommor utanför, det vore nog något! Det får väl bli om jag vinner flera miljoner på lotto, ha, ha, ha, man får ju ha drömmar men samtidigt vara realist. Tack för mig för den här gången, varma kramar Susanne i Uppsala.